Brande-give-depot.dk

Depot i Brande Give området

Er en kontinental seng for dig?

I dag skal du udover at beslutte, hvilken madras der er bedst til din seng, er du nu også nødt til at beslutte, hvilken type sengeramme du skal få, eller hvilken type fundament du har brug for. I dag ser det ud til, at en stor debat er mellem fordele og ulemper ved en platform seng, der er hævet fra jorden og en kontinental seng. Der er bestemt nogle store forskelle mellem de to former for senge, men hvilken af dem der er for dig? Her har vi lavet en liste med nogle af de fordele, som hver især er ved de to former for senge.

Derfor skal du vælge en platform seng

En platform seng kan gøre at du sparer penge, fordi man ikke behøver at bruge penge på en kassefjeder. Disse besparelser kan bruges til køb af en madras af en højere og bedre kvalitet. Enhver madras kan bruges på en platform seng, men de er perfekte til at passe sammen med madrasser af memory foam. Dermed giver de din seng den flade faste overflade, som memory foam kræver. Lameller, der bruges til understøttelse af madrassen, er med til at give god luftcirkulation og reducerer chancerne for skimmel. Platform sengens æstetiske værdi føjer meget til deres appel om den lave profil og det elegante moderne design. Platform senge er desuden meget stabile. Den faste overflade er med til at give en fast og god nattesøvn, som er bedre til at opretholde holdningen under søvn. Opbevaringsskuffer, der er integreret i designet for en platform seng, giver pladsbesparende fordele og hjælper med at man kan holde sig organiseret.

Derfor skal du vælge en springmadras

Springmadrasser adskiller sig ved deres højde, hvilket er et udseende, som nogle mennesker foretrækker. Da de er højere end jorden, kan de bruges til at sidde på, som på en sofa. Boksfjedre forhindrer madrassen i at falde ned og understøtter kroppen  ordentligt og spreder kropsvægten jævnt over fundamentet. Boksmadrasserne tilføjer dermed støtte og absorberer kropsvægt, hvilket er med til at forlænge madrassens levetid. De varme og kunstneriske egenskaber ved en traditionel boksfjeder er mere tiltalende for visse mennesker frem for platforme sengens forenklede moderne look. De giver samtidigt en blødere soveflade sammenlignet med platform senge. Det er desuden nemt at anskaffe sig en springmadras. Trendsales har bl.a. et stort udvalg af billige boksmadrasser, som stadig er af god kvalitet og lever op til de krav, man har som forbruger.

7 Kommentarer

 1. Konge artikel
  Velksrevet, og jeg er i øvrigt enig med jer
  Fortsat god dag. Josefine

 2. Fedt Velskrevet, og jeg er i øvrigt enig med jer
  Venligste hilsner fra. Storm H. S.

 3. Brande-give-depot.dk – Godt gået,
  Det da helt okay Alba

 4. Brande-give-depot.dk – Hullehøj,
  Har i behov for flere skribenter? Fortsat god aften, Victor

 5. Godt gået – Brande-give-depot.dk
  Hvor ofte udgiver i nyheder?
  Laura

 6. Brande-give-depot.dk Godt gået, Det er ikke super fedt 🙂 Rigtig god aften, Eva

 7. Howdi – Brande-give-depot.dk
  Jeg har nogle emner jeg godt gad at læse om hos jer. Er det muligt at komme med anbefalinger til jeres næste artikler? 🙂
  Rigtig god dag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *