Brande-give-depot.dk

Depot i Brande Give området

Forskellen på front-end og back-end SEO

Hvis du først nu hører ordet SEO for første gang, så er det i min optik et under. SEO er en af de nye erhvervsbuzzord, der bliver stoppet ned i halsen på alt fra management til økonomi – det er vigtigt og på de flestes tunger. 

Sammen med udbredelsen af SEO, kom dets utroligt mange forskellige facetter også frem, for SEO er åbenbart ikke bare SEO – der findes et utal af forskellige måder og teknikker hvorpå man kan forbedre sin placering på google, og det kan du læse meget mere om herunder:

Front-end SEO

Front-end SEO er alt det du (og dine digitale gæster) kan se på din hjemmeside. Det er din tekst, billeder og video og er alt det du burde skulle bruge, for at overtale din potentielle kunde til at foretage et køb. Front-end SEO er den mest kende type SEO, da det rent faktisk er noget man kan se. 

For at have god front-end SEO skal alt indhold på din hjemmeside gentænkes. Dine tekster skal være relevante og værdiskabende og indeholde primære og sekundære søgeord – der er nøje udvalgt efter vigtigheden på dem. Hvis du sælger kondisko, ville det være en fordel for din forretning at dét er det mest brugte ord på siden – det hjælper googles \’bots\’ med nemmere at crawle din side.

Derudover bør dine billeder fylde så lidt som overhovedet muligt og have et navn der er relevant for din hjemmeside. Hvis du eksempelvis har billeder af kondisko på din side, vil det potentielt set kunne skaffe dig en bedre placering hvis alle billederne hed Kondisko-1 osv. Det er med til at fremhæve søgeordet. 

Back-end SEO

Back-end SEO er det lidt mere tekniske SEO som man ikke nødvendigvis kan se på din hjemmeside. Det kunne være måden du navigerede dine potentielle kunder rundt på, på din hjemmeside. Din kode spiller også en enormt stor rolle i hvor god en placering du ender med at få. Hvis du har en rodet kode der er svær at læse, får googles bots også sværere ved at placere dig i sidste ende – sammenlignet med en helt ren og letlæselig kode. 

Hvis du går og overvejer selv at lave din SEO for din virksomhed eller hobbyforretning, så er det bedste råd du kan tage med dig herfra at søge om rådgivning hos folk der har arbejdet med det i mange år – for et godt bureau, se Kontakt SEO Vækst ApS

4 Kommentarer

 1. Hawdy Brande-give-depot.dk
  Har lige læst artiklem om Forskellen på front-end og back-end SEO, men jeg føler der mangler en afslutning. Kommer i til at følge op på denne?
  Mathilde

 2. Brande-give-depot.dk Hej med jer,, Dejlig læsning 🙂 Olivia

 3. Fedt – Brande-give-depot.dk Jeg er fan – andet kan jeg ikke sige!
  Dbh. Alma

 4. Brande-give-depot.dk – Konge artikel,
  Ift. Forskellen på front-end og back-end SEO, hvor har i så de oplysninger fra. Jeg har oplyst min email adresse og i må meget gerne lige vende tilbage snarest.
  Matheo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *