Brande-give-depot.dk

Depot i Brande Give området

Hvorfor du bør prioritere søvn højere

Mange mennesker i dagens Danmark får ikke den søvn- eller søvnkvalitet som de egentligt har brug, for at fungere ordenligt i deres dagligdag. Desværre giver mange mennesker bare \’oplagthed\’ og \’jeg føler mig lidt træt i dag\’ skylden, men som med de fleste ting i verdenen, så er der altid en årsag bag.

Hvis du er en af dem, der måske går lidt for sent i seng og stadig står tidligt op for at nå dine deadlines, så er der gode chancer for at du burde prioritere lidt anderledes i din dagligdag, det kunne være at du havde en masse glæde og energi at vinde i den sidste ende. 

Denne artikel er dedikeret til søvn, for uden den havde vi alle været zombielignende udgaver af os selv, og det havde næppe fået et samfund som Danmark til at køre rundt. Nedenfor finder du et par brandgode måder at sikre, at det i hvertfald ikke er søvnen den er galt med.

Hvordan sover du?

Hvis du har den samme gamle seng som du altid har haft, og ikke kan mindes nogensinde at have skiftet hverken dyne eller pude ud, så kan du med fordel begynde at kigge efter en ny seng. Vi mennesker bruger en tredjedel af dagen på at sove – hver dag. Det er en tredjedel af hele dit liv du bruger på at sove, derfor bør du også holde dig opdateret på dyne- og pudefronten og sikre at du har de bedste rammer for god søvn. 

Vi mennesker sveder også utroligt meget når vi sover, og hvis din seng er gammel er der gode chancer for at den ikke har ligeså let ved at komme af med det igen – hvilket gør den til en lille bakteriebombe – ikke noget der er specielt godt for dit immumforsvar. Du kan finde en ny seng her.

Hvad gør du selv, for at sikre din søvn?

Mange mennesker har en rutine de altid laver før de går i seng. Nogen tager et bad så de er fri for at gøre det om morgenen mens andre drikker en kop aftente. Hvis du gerne vil indkorporere nogle gode tricks til at få bedre søvn i den rutine, kan du finde et par stykker herunder:

 • Lad vær med at bruge teknologi et par timer før
  Det er med til at få øjnene til at slappe af og få lidt ro på alle de indtryk du altid bliver bombarderet med.
 • Spis lidt mad før du sover. 
  Det er med til at øge kvaliteten af din søvn.

7 Kommentarer

 1. kære
  Jeg er meget imponeret over nyheden. Jeg har selv gået med tanken i en længere periode og ift. Hvorfor du bør prioritere søvn højere, så er det bare utroligt godt skrevet 🙂
  Mvh., William A.

 2. Brande-give-depot.dk Hejsa, Dejlig nyhed Alba

 3. Hej Brande-give-depot.dk
  Dejlig læsning
  Mvh., Emma B. W.

 4. Hej – Brande-give-depot.dk Jeg er ikke så stor fan af det selv, men konceptet er jeg mega vild med og ved at det er lige noget for en masse af mine bekendte. Venligste hilsner fra, Emilie M.

 5. Brande-give-depot.dk Hawdy,
  Det sku meget lækkert Venligste hilsner, Elliot C.

 6. Heja – Brande-give-depot.dk Kan i ikke sætte nogle kilder på når i skriver nyheder? 🙂
  Pft., Isabella Q.

 7. Marie H. S.

  11. maj 2022 at 3:00

  Fedt, Brande-give-depot.dk
  God læsning Venligste hilsner fra

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *