Brande-give-depot.dk

Depot i Brande Give området

Er der forskel på online poker og spil i virkeligheden?

Poker er mere end det du ser på TV. Poker handler både om færdigheder og om held. Det er et spil, der spilles i hele verden. Faktisk spiller flere millioner af mennesker hver eneste dag poker – både på casino’er og online. Der er masser af steder hvor du kan hente gode råd og fif til at blive en bedre poker spiller på Pokerbord. Men efterhånden som du bliver bedre, vil du også lave færre fejl og blive bedre til at justere dit spil, så det ikke koster dig for dyrt. Poker handler også om overblik og tålmodighed. For mange spillere er for hurtige til at spille, men det er langt fra alle hænder, der er gode at spille, så man skal selvfølgelig lære at skelne imellem en stærk og svag hånd. For eksempel er det klassisk at have lyst til at spille en hånd, fordi man har et es.

Man får 2 forskellige poker oplevelser i virkeligheden end på nettet. På nettet eller online kan du ikke afkode og nedstirre din modstander for at lure hans svagheder og adfærd. Til gengæld kan du online deltage i mange pokerspil om dagen, eller faktisk på en gang, da man godt kan deltage i flere turneringer eller have cashgames åbent på samme tid. Regler er de samme i virkeligheden og på nettet, men der er nogle forskelle, som du skal sætte dig ind i og være bekendt med inden du går i gang online. Der er for eksempel forskel på tids aspektet, online er der nemlig tidtagning på alle dine beslutninger.

Man hører tit om de store bluff i poker, nogle tror fejlagtigt at det kun er det, det handler om, eller det man skal starte med at være god til. Det er det ikke. Hvis man skal bluffe, skal man virkelig vide, hvad man gør. Det er meget bedre at man lærer at spille spillet rigtig godt i stedet for at rode sig ud i det ene bluff efter det andet. Selv hvis man er professionel er det faktisk sjældent at man bluffer og professionelle spillere er gode nok til at læse deres modstanders adfærd. Og husk også lige hvor mange års erfaring, det kræver, at blive en professionel poker spiller. Man siger at det tager 10.000 timer at bliver super god til noget – regn så selv ud hvor langt du er nået og hvor mange timer, du skal spille for at komme op i den liga.

8 Kommentarer

 1. Godt gået
  Kan i ikke opsætte et nyhedsbrev så man lettere kan finde nyheder? 😛
  Med venlig hilsen, Villads

 2. Heej – Brande-give-depot.dk Det sku godt gået – god læsning Venlig hilsen, Freja

 3. Brande-give-depot.dk Hej med jer,,
  Dejlig artikel 😛 Sofie

 4. Hejsa Brande-give-depot.dk
  Konge artikel 🙂 De kærligste hilsner, Walter

 5. Brande-give-depot.dk – Hullehøj, Det sku godt gået – god læsning
  De kærligste hilsner. Josefine

 6. Hej – Brande-give-depot.dk Kan man blive forfatter hos jer? Dbh

 7. Heja Brande-give-depot.dk Det er dejligt med gode nyheder for en gang skyld. Arthur

 8. Heja Brande-give-depot.dk Kan man blive forfatter hos jer?
  Venlig hilsen. Alma

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *