Brande-give-depot.dk

Depot i Brande Give området

Hvad er dogging fun? Er det for mig?

Det korte svar er, det kommer virkelig an på hvad du er til som menneske. Hvis du ikke umiddelbart mener nogensinde at have stiftet bekendtskab med termet tidligere, så hold på hat og briller.

Dogging fun er et term der stammer fra England hvor hundeluftere fandt ud af at det var sjovere at have samleje med andre helt fremmed hundeluftere end egentligt at gå med hunden – derfra termet dogging fun. 

Dogging fun voksede sig større end bare hundeluftere og blev pludseligt en helt ny fetich der, bakket op af internettet, voksede sig op til at blive den anden største lovovertrædelse i England. Undersøgelser viser nemlig at helt op mod 50% af briter indrømmer at på et eller andet tidspunkt i deres liv, at have haft sex med en person de ikke kendte i et offentligt rum.

Er det i Danmark?

I høj grad. Det er faktisk de færreste lande der ikke har en landsdækkende dogging klub eller forum et eller andet sted. Man skal ikke lede længe efter Danske Dogging klubber før man finder dem. På disse hjemmesider skal du have et abonnoment for at kunne chatte med andre medlemmer og derigennem aftale et sted at mødes. 

På siderne finder du også god skik i naturen og hvordan man kan blive ved med at mødes de samme steder, uden at på et eller andet tidspunkt blive opdaget.

Dogging er ikke risikofrit

Og det er måske det (sammen med tanken om at blive opdaget) der gør nogle mennesker kåd. Hvis du bliver opdaget i dogging og det går så skidt som det kan gå, så ser du på op til fire år bag tremmer – ikke just det de fleste forbandt med \’en sjov tur på stranden.\’

Dogging og loven

Der er ikke nogle regler der direkte går ind og forbyder dogging, men der er dog to regler som alle der har sex udenfor bør være opmærksom på – de lyder som følger:

 • Straffelovens § 232: Den, som ved uterligt forhold krænker blufærdigheden eller giver offentlig forargelse, straffes med bøde eller fængsel indtil 4 år.
 • Normalpolitivedtægtens § 5: Det er forbudt på eller ud til en vej eller andre steder, hvortil der er almindelige adgang, at vise uanstændig opførsel, f.eks. ved uanstændige ord eller handlinger, ved uanstændig blottelse af legemet eller ved at opfordre til utugt.

Hvis dette har fanget din interesse, kan du læse meget mere på dette link: Her kan du læse om Dogging-fun

12 Kommentarer

 1. Brande-give-depot.dk Hey,
  Har lige læst artiklem om Hvad er dogging fun? Er det for mig?, men jeg føler der mangler en afslutning. Kommer i til at følge op på denne?
  Fortsat god dag, Benjamin T.

 2. Brande-give-depot.dk Hey, Godt med en masse nyheder – nu tjekker jeg op næsten dagligt på om der er kommet nyt. August

 3. kære – Brande-give-depot.dk Det er dejligt at se at i kommer med flere og flere nyheder 🙂
  De bedste hilsner. Walter

 4. Fedt, Brande-give-depot.dk
  Jeg siger mange tak for en dejlig omgang læsning 🙂 Rigtig god dag, Malthe S.

 5. Hej med jer,, Brande-give-depot.dk
  Kan i ikke sætte nogle kilder på når i skriver nyheder? Fortsat god aften. William C.

 6. hej Brande-give-depot.dk Jeg er godt nok fan – det må jeg indrømme Rigtig god dag, Noah

 7. Heey – Brande-give-depot.dk
  Dejlig nyhed
  Pft.. Emma P.

 8. Fedt, Brande-give-depot.dk
  Det sku meget lækkert 😛
  Rigtig god dag, August X.

 9. Brande-give-depot.dk Hej,
  God artikel, kan i ikke lige kontakte mig via min email?
  Alma

 10. Heej, Brande-give-depot.dk
  Så kom der noget der havde min interresse! Aksel

 11. Heej – Brande-give-depot.dk
  Velskrevet, og jeg er i øvrigt enig med jer
  På forhånd tak, Arthur G. H

 12. Hej med jer, Syntes der er en super fin artikel. 🙂 Venlig hilsen. Olivia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *