Brande-give-depot.dk

Depot i Brande Give området

5 sunde forslag til nemme retter i en travl hverdag

At lave sund mad behøver ikke at tage hele dagen og det behøver absolut heller ikke at være besværligt. Der er heller ikke nogen der siger, at du kun lave lave sunde måltider til aftensmad, du kan nemt og hurtigt lave sund mad, både til morgen, middag, aften og alt der imellem. 

Nedenfor har vi samlet 5 forslag til sunde opskrifter som du kan søge inspiration i, næste gang du sidder fast i hvad du skal have at spise. 

Chiagrød til morgenmad

Er du ikke typen som gider bruge lang tid om morgen, på at lave morgenmad? Så giv dig i kast med chiagrød, som du laver dagen før. Om aftenen inden sengetid, blander du chiafrø med den ønskede slags mælk og krydderier og sætter på køl natten over. Om morgen pynter du blot med det topping du ønsker, fx. friske bær. 

Omelet til frokost

Er du så privileget at arbejde hjemme, er der stort set ingen grænser for din frokost. Prøv for eksempel kræfter med en lækker omelet, med lige præcis det fyld du ønsker, det kunne være friske tomater, basilikum, skinke og lidt ost. En lækker og mættende ret. 

Pizza til aftensmad

Nu tænker du sikkert pizza! Ja, pizza, men i stedet for den klassiske bund af dej lavet på hvedemel, laver du en bund på blomkål, ost og æg. Og så smider du ellers det fyld på du synes og ind i ovnen med pizzaen. Vi lover dig at det smager godt. 

Myslibar til snacktiden

I stedet for at købe færdiglavede myslibarer med tonsvis af sukker, så prøv at sætte en aften af til at lave dine egne hjemmelavede myslibarer, med netop de frø og kerner du synes er lækre. Tilføj eventuelt tørrede bær, såsom tranebær i din myslidej. Så har du sikret mellemmåltiderne for den næste uge. 

Bananbrød som kage

Kunne du godt tænke dig en kage en gang imellem? Så skal du prøve at lave dit eget bananbrød. Et yderst lækkert, blødt og svampet brød, som uden problemer kan spises som en sund kage, det smager trods alt ikke som brød. Tilføj for eksempel lidt mørk chokolade og friske bær i dejen, så har du lidt ekstra smag i brødet. 

Alle disse 5 forslag til sunde opskrifter kræver stort set ingen tilberedningstid og du kan derfor både få sund mad og have tid til en masse andre ting, du gerne vil nå i løbet af dagen. Så hold dig selv sund med nemme og lækre opskrifter. 

Andre sider om sundhed:

 1. bedreholdning.dk
 2. engodloebetur.dk
 3. enguidetilsundhed.dk
 4. fitnessbladet.dk
 5. fitnessexperten.dk
 6. friskogsundmad.dk
 7. helseogsundhed.dk
 8. simplebalance.dk
 9. sunde-madvaner.dk
 10. sundesager.dk
 11. sundhedidanmark.dk
 12. sundhedshjaelpen.dk
 13. sundhedsmagasin.dk

7 Kommentarer

 1. Howdi
  Tak for at dele artiklen 😉 Rigtig god dag

 2. Brande-give-depot.dk Hawdy,
  Sku velskrevet!
  Venligste hilsner fra. Sara

 3. Hej med jer, Meget interessant læsning her!
  Frederik

 4. Brande-give-depot.dk – Fedt, Hvem siger det?
  Rigtig god aften. Storm D.

 5. Hejsa, Brande-give-depot.dk Fedt!
  Anker

 6. Brande-give-depot.dk – Heja, Kan man blive forfatter hos jer? 😉
  Pft.. Viggo

 7. hej Brande-give-depot.dk
  Hvor kan jeg læse videre omkring dette? Anna

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *