Brande-give-depot.dk

Depot i Brande Give området

På tur i Sverige – det skal du se

Sverige, vores blonde nabo til højre på kortet, har ikke altid været et sted der var forbundet med den perfekte tur ud i naturen – det har vi jo haft Norge til! I Norge har vi altid kunne se store klipper, vilde søer og en bjerget natur som er meget anderledes fra den vi selv har. 

Sverige er bare myg, sump og skov sagde min farfar engang til mig, men det har han nu ikke helt ret i – Sverige har et utal af smukke naturområder og er bestemt berettiget til et besøg – måske bliver du endda helt tosset med at rejse til Sverige efter du har læst denne artikel – hvem ved? 

Kungsleden

Er Sveriges længste vandreture, det er faktisk en af verdens længste. Denne kongelige vandretur strækker sig igennem 430 kilometer af uberørt Svensk natur. På turen vil du kunne opleve alt fra store frodige skove, med træer så høje som himlen, å-løb hvor vand uhindret har formet landskabet igennem flere hundrede år, bjerge der i hvertfald er en del højere end noget vi har i Danmark og så har du selvfølgelig også allemandsretten, der gør at du må slå telt op lige hvor du har lyst.

Kungsleden er en af de vandreture, der er på alle vandreentusiasters liste – det er et must for outdoormennesket der kan lide at udfordre sig selv. Der er ingen der siger at du behøver at gå alle 430 kilometer, men der er gode chancer for at du vil have svært ved at stoppe, når du først er kommet i gang.

Opholdssteder – der er rigeligt af dem

Der findes et hav af forskellige aktiviteter man kan lave i Sverige, der er alt fra træhop mellem kronerne i fyrskove til det meget kendte ystad saltsjöbad deal der jo er et virkelig godt anmeldt spa der ligger i Sverige – det er blandt andet her alle bloggere og kendte mennesker tager hen, når de skal slappe lidt af. 

Derudover er Sverige jo også utrolig kendt for at have en rig kultur, massere af modebutikker og en stor scene for selsamme. Hvis du er modeinteresseret, eller har en kæreste der er, så er det intet at miste ved at tage en tur Østpå. Malmö har alt hvad den kan trække og bliver i mange tilfælde vurderet til at være en ligeså hyggelig- og kultur by som København – noget der er værd at have i mente, næste gang der skal planlægges storbyferie.

6 Kommentarer

 1. Hej – Brande-give-depot.dk
  Fedt! 🙂
  Rigtig god dag. Alfred S.

 2. Brande-give-depot.dk Heey,
  Spændende og interessant læsestof Liva

 3. Hej Brande-give-depot.dk Det kunne være fedt når i henviser til andre sider at i skriver deres info i bunden af siden så det er nemmere at finde.
  Rigtig god dag. Walter N.

 4. Hej – Brande-give-depot.dk
  Skarpt På forhånd tak, Asta

 5. Brande-give-depot.dk Heja,
  Tak for at dele info om emnet 🙂 De bedste hilsner. Marie V.

 6. Heja, Brande-give-depot.dk Hvis jeg var jer ville jeg måske sætte mig 100% ind i det jeg skrev om. Selvom der er meget rigtigt så rammer i også lige forbi en enkelt gang imellem.
  Rigtig god aften, Isabella

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *