Brande-give-depot.dk

Depot i Brande Give området

Sådan bliver du bedre til din hobby

Alle mennesker der er virkelig gode til deres hobby, vil nikke anerkendende til at det virkelig tager tid og kræfter (og energien) fra en, at blive virkelig dygtig til deres hobby – der er aldrig nogen mennesker der er blevet naturtalenter til deres hobby over natten. 

Hvis du selv går og bakser med en hobby og måske er gået lidt i stå, så bør du virkelig overveje at gå i gang igen. Det er ikke godt for sjælen at give op, specielt ikke når det drejer sig om hobbyer – som du jo er startet af egen fri vilje. Jeg har skriblet et par gode trin ned, der alt sammen kan være med til at starte en ny bølge af hobby-begejstring.

Det koster tid at blive dygtig til sin hobby

Hvis der er én ting de fleste voksne mennesker ikke har meget af, så er det tid, og desværre er det også tid det koster mest af, hvis man gerne vil blive virkelig god til det man laver. Måske er din hobby at laver 3D printer pen og du føler ikke rigtigt at du kan få brudt igennem med design og funktioner – det kommer til at tage mange hundredevis af kuglepenne til før du virkelig kommer til at have styr på det, og det er også okay. 

Der er et gammelt ordsprog der siger at man skal bruge 10.000 timer på sin hobby, før man bliver en ekspert til det.

Du kan lære det meste online

Mange mennesker stopper med at gå op i deres hobby fordi de har løbet hovedet mod muren med en problemstilling flere gange. Måske kan man ikke klare det tricks man gerne vil på skateboard eller måske føler man ikke man kan blive bedre til at male. 

Uanset hvad problemet er, så findes der højest sandsynlig vis et kursus om det online. En af de fantastiske ting ved internettet er den frie adgang til næsten alt det information du kunne drømme om – hvilket gør det til et fantastisk sted at hente ny viden om sin hobby. 

Desværre ved mange mennesker ikke at online kurser er så udbredte som de er. 

Se det med nye øjne

Selvom det kan være svært at inkludere folk i sin hobby og læringen i det, så er det nogengange det der gør forskellen. Et par nye øjne kan være med til at udvide for mere læring, og det er værd at have med.

3 Kommentarer

 1. Brande-give-depot.dk Hej,
  Det sku lækkert
  Mvh.. Clara G.

 2. Brande-give-depot.dk Fedt,
  Fede billeder i bruger 😉 Pft.. Ida Q.

 3. Hullehøj – Brande-give-depot.dk Mega dejligt med en god nyhed.. 😉
  Fortsat god aften

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *