Brande-give-depot.dk

Depot i Brande Give området

Hvorfor du bør investerer i en elevationsseng

Leder du efter en elevationsseng, der kan gøre dine nætter bedre og øge din komfort? Så opfordrer vi dig til at læse med her, hvor vi giver dig et overblik over de 5 bedste elevationssenge på markedet. 

Hvorfor du skal vælge en elevationsseng

Vi bruger omtrent 26 år af vores liv på at sove, og derfor er vigtigheden af at sove godt til at forstå. Søvn er ikke blot søvn, men har også stor betydning for vores livskvalitet og velvære. Et dårligt søvnmønster forårsaget af uro, opvækninger eller dårlig komfort kan resultere i træthed, udmattelse og stress, hovedpine eller rygsmerter. Derfor er det vigtigt at du passer på din krop og dit sind med den helt rigtige seng, der passer til netop dit behov og dine ønsker. Her er elevationssengen én af de bedste sengetyper, fordi den har et væld af funktioner der kan bidrage til en langt bedre nattesøvn for de fleste. 

Fordelene ved en elevationsseng

En elevationsseng giver dig mulighed for at ligge lige præcis som har du lyst til. Om du har behov for at ligge højt med dine ben, som bidrager til en bedre blodcirkulation, og lavt med hovedet eller omvendt, bestemmer du helt selv. Elevationssengen giver dig nemlig mulighed for at styre disse funktioner via en medfølgende fjernbetjening. En elevationsseng kan desuden være med til at modvirke snorken, hvilket enten dig eller din partner formegentlig vil sætte stor pris på.

Bedst-i-test: Elevationsseng fra bedrenætter.dk 

Sengetesteren har udført en undersøgelse og test for at finde årets bedste elevationsseng, der lever op til forhold og forventninger såsom godt soveklima, komfort og udseende. Vinderen af testen er Venus No. 1 der sælges af bedrenætter.dk. Sengen bidrager til et godt og sundt soveklima, idet madrassen har et temperaturregulerende cooltex-skum, der tilpasser dig rummets temperatur samt din egen kropstemperatur. Elevationssengens springsmadras støtter din lænd, hofter, nakker og skuldre, der skyldes de mange pocketfjedre i madrassen. Topmadrassen indeholder bambusfibre, som ventilerer din krop og virker blødt og afsvalende. Både spring – og topmadrassen sørger desuden for at fugten fra din krop fordamper, så du ikke vågner op på en fugtig eller våd madras. Højden på Venus No. 1 er perfekt hvis du har problemer med at komme op af sengen om morgenen, eller ned i din seng om aftenen. Bunden af sengen er nemlig en træramme på 20 cm, der giver dig en følelse af at træde ud af sengen, fremfor at du skal rejse dig. Der findes et bredt udvalg af sengeben til sengen, og du har selv mulighed for at vælge hvilke ben du vil have monteret, afhængigt af det udtryk som du ønsker. Udover at elevationssengen er komfortabel, så er det også et pænt model, betrukket med et flot møbelstof der kommer i flere forskellige farver. 

Elevationssengen står til 24.999kr, men du har også mulighed for at betale af på sengen med 2499kr fordelt over 10 måneder. Hvis du køber sengen som dobbeltseng, består den af to forskellige madraskerner, hvor du og din partner kan vælge fastheden af hver jeres madras. Leveringstid ligger på mellem 8-15 dage. Hop ind og bedrenætter.dk og læs mere om testvinderen Venus No. 1. Måske bør denne elevationsseng være din næste seng! 

 

 

 

 

3 Kommentarer

  1. Brande-give-depot.dk Hey,
    Fin nyhed De bedste hilsner. Aya

  2. Konge artikel, Brande-give-depot.dk Fedt ;-P Mvh., Maja

  3. hej, Brande-give-depot.dk
    Hvor ofte kommer der nye artikler? Fortsat god dag. Agnes Y.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *