Brande-give-depot.dk

Depot i Brande Give området

Sådan tager du kontrol over mobilforbruget

Det er de færreste mennesker i dagens Danmark der ikke selv mener at de går og bruger deres telefon for meget. Nogle tjekker hele tiden sport mens andre finder en hobby i gode tilbud i nyhedsbrevet. Nogle ringes hele tiden ved med deres venner i stedet for at mødes og andre ser bare på søde katte på YouTube. 

Hvad end du bruger din telefon for meget til, så må der være en vis ro i at vide at du langt fra er den eneste. En undersøgelse viser faktisk at de fleste mennesker selv mener at de er for dårlige til at få lagt mobilen fra sig og nyde øjeblikket. 

Det er heller ikke altid lige så nemt som det ser ud, og det får faktisk mange til helt at droppe det med smartphones, men er det ikke lidt overilet og findes der ikke en bedre middelvej? 

Skab den ro du har brug for

Ved konstant at bruge sin mobiltelefon får vi mennesker ikke længere mulighed for at afstresse og lige lade hjernen processere hvad den har oplevet – og det er med til at gøre at vi får sværere ved at skille det ene fra det andet og huske øjeblikke i løbet af dagen. 

Ved at eksempelvis lade telefonen ligge når du er på restaurant eller ude og gå en tur, sikrer du dig at du ikke pludseligt får lyst til at checke hvad der sker online og dermed får du den ro du har gået og manglet. 

Tips og tricks til mindre mobilbrug

 • Gør den uinteressant
  Selvom de fleste telefoner kan næsten alt hvad fantasien begærer nu til dags, er der et par gode grunde til at gøre den så uinteressant som overhovedet muligt. Ved at gøre den uinteressant ved kun at have de vigtigste apps som pressemeddelelser og chat funktioner sikrer du dig også at du ikke får lyst til at hive den frem for lige at spille det spil der 
 • Organisér dig selv
  Selvom voksne ikke altid er gode til at sætte restriktioner for dem selv, så kan der alligevel være mange fordele ved at gøre det i forhold til telefonen. Ved at aftale tidspunkter hvor du må bruge den med dig selv, slipper du helt for den indre diskussion. Det kunne eksempelvis være en god ting at aftale med sig selv at telefonen er forbudt område når der er gæster i huset – det er med til at sende et signal om at du er tilstede overfor dine gæster.

7 Kommentarer

 1. Hej, Brande-give-depot.dk
  Jeg har faktisk selv skrevet omkring dette på min egen blog
  Venlig hilsen. Otto V.

 2. hej Brande-give-depot.dk Så kom der noget der havde min interresse! Venlig hilsen. Sofie G.

 3. Hullehøj Brande-give-depot.dk Syntes der er en super fin artikel. Mathilde

 4. Heey, Brande-give-depot.dk
  Fedt
  Rigtig god aften. Laura X.

 5. Howdi – Brande-give-depot.dk
  Hvor kan jeg læse videre omkring dette? De kærligste hilsner, Felix J.

 6. Hey Brande-give-depot.dk
  Det er dejligt at se at i kommer med flere og flere nyheder
  På forhånd tak

 7. Hej med jer,, Brande-give-depot.dk
  Det sku godt gået – god læsning
  Venligste hilsner, Walter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *