Brande-give-depot.dk

Depot i Brande Give området

Vi har fundet de bedste sorte sokker

Sokker bliver altid væk, og sådan er det bare – og det er altså bare virkelig irriterende. Derfor er sokker også noget man bruger flere penge på end hvad man faktisk lige går og tror. Hvor mange sokker har du ikke lige mistet igennem hele dit liv, hvis du nu tænker over det? Eller skulle man hellere spørge om hvor mange penge, du har brugt på sokker i hele dit liv, fordi der altid mangler en sok i parret, når de er blevet vasket.

Sokker er vigtige, og så er det altså også super vigtigt at de sokker man har på, er behagelige og at ens fødder kan ånde i sokkerne. Vi har fundet de perfekte Sorte sokker til dig, som elsker komfort. Sokkerne er lavet med to tråde – istedet for en tråd, som er standarden på de fleste sokker man køber. Ved brug af to tråde opnår man en bedre kvalitet, og på den måde også en meget bedre pasform. 

Et par lækre komfortable sorte sokker vil dine fødder altid være dig evigt taknemmelig for. Sorte sokker er altså også et must i enhver garderobe, da de bare passer til alt slags tøj – hvad end det er et trænings outfit eller et jakkesæt, som der er tale om. Og det smarte er at de sorte sokker, passer sammen med alle andre sorte sokker, så du er fri for at skulle matche dem – for vi har jo allerede konkluderet at ens sokker bare altid bliver væk – på meget mystisksvis! 

Samme størrelse sok, samme kvalitet og ikke mindst samme farve sok – så bliver det ikke bedre og nemmere! 

Men hvad består de Sorte sokker så egentlig af?

De består simpelthen af:

 • 80 % bomuld
 • 15 % polyester
 • 5 % spandex

Spandex er tilsat sokkerne for at give en optimal pasform, der former sig efter alle slags fødder, og så glider de heller ikke ned om hælen, som ellers kan være yderst irriterende!
Den gode kvalitet på sokkerne har udløst det anerkendte Økotex-mærke, som betyder, at sokkerne lever op til de strenge krav om at undgå sundhedsskadelige stoffer i de sorte sokker. 

Sokkerne er altså helt igennem åndbare, så du undgår sure sokker og fodsved, som kan føre til ubehagelige ting som fodsvamp, og ikke mindst sure tæer. 

Ved køb af de sorte sokker, får du sokker til en fordelagtig pris, god kvalitet, super hurtig levering og en kundeservice, som altid er klar til at hjælpe dig og svare på dine spørgsmål!

9 Kommentarer

 1. Hejsa – Brande-give-depot.dk Nu har jeg ikke været læser her særlig længe, men det er nogle meget velskrevne artikler. Venligste hilsner fra. Astrid L.

 2. Brande-give-depot.dk Heey,
  Det sku meget fint ;-P Fortsat god aften. Emilie

 3. Heey – Brande-give-depot.dk Har i nogen til at stå for jeres hjemmeside eller gør i det selv? 🙂
  De bedste hilsner. Marie

 4. Hawdy
  Konge artikel ;-P De kærligste hilsner

 5. Brande-give-depot.dk – Hej med jer,,
  Det kunne være fedt når i henviser til andre sider at i skriver deres info i bunden af siden så det er nemmere at finde. 🙂
  Vilma

 6. Heej, Brande-give-depot.dk
  God og kort artikel 😉 Kærligst, Sofia

 7. Hej med jer,, Brande-give-depot.dk Jeg har faktisk selv skrevet omkring dette på min egen blog Fortsat god aften, Freja S.

 8. Brande-give-depot.dk – Heey,
  Faldt lige over jeres artikel: Vi har fundet de bedste sorte sokker og jeg er virkelig fan. 😉
  Pft., Milas

 9. Hey – Brande-give-depot.dk Fin læsning 😀 Venligste hilsner fra. Nora C.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *