Brande-give-depot.dk

Depot i Brande Give området

Få professionel massage til dine spændinger

Massage

At have spændinger i kroppen kan skabe utroligt stort besvær til hverdag, og kan være med at lave flere problemer i løbet af dagen. Det kan være frustrerende at have ondt hele tiden, og det er vigtigt at holde kroppen sund og i balance. En af måderne at gøre det på er ved at tage sig af sine muskler. Efter meget aktivitet, eller statisk spænding, kan de nemt blive ømme og overanspændte, og så kan det være nødvendigt med en massage. Du kan også bare vælge at få en, hvis du føler at du trænger til lidt ekstra luksus i din hverdag. Hvis du også ønsker at få lidt mere afslapning i det liv, kan du finde mange forskellige behandlinger på Massage Herning.

Hvilke typer massage er der?

– Sportsmassage. Sportsmassage er til dig som træner meget. Det ligger i navnet, at hvis du laver meget sport, så kan musklerne ofte bliver overanstrengt eller meget ømme. Der kan på den måde opbygge sig meget stress og spænding i dem, som er svært at få forløst. Især hvis du laver sport hvor du ikke strækker ud bagefter og sørger for at holde musklerne smidige, kan det beskadige dem. Sportsmassage er en hård type massage som maser musklerne ud, og får dem til at løsne op. Det kan godt gøre ondt, men gør til gengæld en stor forskel for sundheden af dine muskler.

– Gravidmassage. Det er til dig, der er gravid og godt kunne bruge at få løsnet lidt op. Under graviditet er kroppen under utroligt stort pres og kan tit begynde at have problemer steder hvor der ellers ikke var nogen før. Her kan en massage hjælpe med at få kroppen til at falde mere til ro igen og få dig til at føle dig mere tilpas i din krop. Der kan nemlig godt opbygge sig spændinger, eller knuder rundt omkring, som det kan være rart at have en specifik type massage som kan tage højde for.

– Hot Stone Massage. Det er som navnet hentyder, en massage med varme sten. Den er særligt beroligende, og løsner rigtig godt op. Hvis du lider af spændinger grundet stress, eller godt kunne bruge en lidt meditativ massage, så er hot stone massage lige noget for dig. Blandingen af varmen og trykket giver en helt særlig følelse, som får musklerne til at slappe rigtig dejligt af og giver dig en ny og opkvikket følelse bagefter.

8 Kommentarer

 1. Hejsa, Brande-give-depot.dk
  Det er så dejligt at se at der andre der også er totalt vilde med det her Sofie

 2. Brande-give-depot.dk Hey,
  Det sku meget fint 😛
  Pft.

 3. Brande-give-depot.dk Heey, Der kunne godt bruges en lille smule tid på komma her..
  De bedste hilsner. Alberte B.

 4. Heej Er det bare jeres personlige meninger man kan læse om eller?
  Venligste hilsner. Victoria

 5. Konge artikel – Brande-give-depot.dk
  Jeg gad godt lige tilmelde mig nyhedsbrev, men har i ikke fået det endnu? ;-P Pft., Erik L.

 6. Howdi – Brande-give-depot.dk
  Det er så inderligt godt 😉
  Pft.

 7. Konge artikel Virkelig spændende læsning Rigtig god dag. Mads

 8. Brande-give-depot.dk Konge artikel,
  Super godt at se i er kommet i gang med at skrive igen! 😉
  Rigtig god dag. Frida T.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *