Vi danskere elsker at tage i sommerhus. Hvis man ikke er så heldig at have sit eget så er der heldigvis rig mulighed for at leje en masse rundt i hele Danmark. Især Bornholm, Vesterhavet og Skagen er populære og attraktive steder for en sommerhustur – og det forstår man da også godt med alt den skønne natur! Sommerhusturer er noget man kan gøre året rundt. Nyd den dejlige sommer i haven en natureren i et lækkert sommerhus, eller hyg indenfor med varm kakao når det sneer og er vinter. 
Læs med her og få 4 gode tips til den helt perfekte sommerhustur! 

4 tips til din sommerhustur

Tøj i alt slags vejr

I lille Danmark skifter vejret som bogstavligtalt: Som vinden blæser. Man kan aldrig helt vide sig sikker på de danske vejrguder, og derfor er det en god ide, at pakke tøj til alt slags vejr. Gåturer er hyggelige når man er taget i sommerhus, så husk et par gode sneakers, vandrestøvler eller måske gummistøvler? Du vil takke dig selv for godt fodtøj! Udover godt fodtøj så også en god jakke til at holde blæst og kulde ude. Til sidst så pak lige mormors hjemmestrikket sokker med, til at kunne tage på om aftenen, og hygge med. Bedre følelse findes ikke! 

Pak kortspillet! 

En anden ideel ting at huske, at tage med sig er et kortspil! Man kan ikke tage i sommerhus uden at spille kort. Især hvis I er flere der tager afsted, så er det en perfekt og hyggelig beskæftigelse at bruge tid på. Der er mange mange forskellige typer kortspil, og en af dem er Fisk. Du kan læse om reglerne lige her: Lær alle regler til kortspillet fisk

Mad hjemmefra 

Det kan være en god ide at pakke mad med hjemmefra. Så slipper du/I for at bruge tid på at handle ind, og kan nyde tilværelsen i sommerhuset noget mere! Bestemt hjemmefra en madplan, og sørg for at købe en masse med – især snacks! Hygge skal der til når man er i sommerhus. 

Musik 

Det kan være rigtig hyggeligt med lidt musik eller måske en god podcast når man er i sommerhus. Det er med til at sætte den rette stemning, og helt ærlig: Hvem kan ikke lide musik? Hvis det ikke er dit ejet sommerhus, så pak for en sikkerheds skyld en højtaler. Så er der dømt mere hygge og en god atmosfære!